Home / Déli-part / AUTÓS ÜLDÖZÉS SIÓFOKON – Videóval
Fotó: részlet a videóból

AUTÓS ÜLDÖZÉS SIÓFOKON – Videóval

Filmbe illő autós üldözést rögzített egy rendőr testkamerája Siófokon. A táborfalvai sofőr a rendőri jelzésre sem állt meg, inkább tovább hajtott, miközben számos közlekedésrendészeti szabályszegést hozott össze – az erről készült videót a cikk végén mutatjuk.

Szabálytalanul közlekedett

Siófokon a körzeti megbízottak május 19-én, 18 órakor akartak megállítani egy szabálytalanul közlekedő sofőrt, azonban a férfi még a szirénajelzésre sem húzódott félre.

Fotó: google.com/maps

Több szabályt is megszegett

Mivel a szabálytalan sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére sem állt meg, a rendőrök üldözni kezdték a férfit. Ennek során a sofőr több kereszteződésben is áthajtott a piroson, de haladt a forgalommal szemben és a járdán is.

Percekig üldözték

A rendőrség szerint a menekülő férfit percekig üldözték Siófok belvárosában. Végül a Mártírok útján fogták el a szabálytalankodót.

Zavartan viselkedett

Amikor a rendőrök utolérték a 30 éves táborfalvai lakost, rögtön ellenőrizték, azonban az alkohol, illetve a kábítószerfogyasztás gyanúja nem merült fel. Ugyanakkor a férfi nem volt meghallgatható állapotban, ezért őt a mentális állapota miatt a mentők a helyszínről a kórházba szállították.

Eljárást indítottak ellene

A Siófoki Rendőrkapitányságon a járművezető ellen közigazgatási, illetve szabálysértési eljárás indult.

 

Videó:

 

Forrás: https://balatonkornyeke.hu/akarcsak-egy-akciofilmben-autos-uldozes-volt-siofokon-videoval/?fbclid=IwAR312MRxNFr4D6oazEPKl7_7od8mQqHA0o0785gG0pZ78qLD6OEHui1gEc4

About delipart

Check Also

A budapesti közlekedési dugók teljesen összezavarták a természetet

Ez a szarvas is már csak a Dunában tud haladni, ezért ide menekült a nagykörútról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük