Home / Ország, Világ / Belföldi hírek / “Trükkel kerülik meg a Gazdasági Bizottságot”
Fotó: https://www.facebook.com/potocskaneanita

“Trükkel kerülik meg a Gazdasági Bizottságot”

Még mindig nem dőlt el, hogy módosítják-e Böröcz László sok vitát kiváltó javaslatát

Nem folytathattuk le a lakásprivatizációs törvény részletes vitáját, mert Böröcz László csak az eredeti javaslatot terjesztette elő.

– nyilatkozta az Alfahírnek Potocskáné Kőrösi Anita, a Gazdasági Bizottság jobbikos delegáltja hozzátéve, hogy a fideszes képviselők és polgármesterek által is élesen bírált javaslat tervezett módosításait ráadásul  nem is a kijelölt testület tárgyalhatja majd, hanem a Törvényalkotási Bizottság.

Fotó: MTI

Ez a testület csütörtökön délután ül össze és ekkor dönthetnek, hogy egyáltalán lesz-e módosítás, vagy marad az eredeti előterjesztés. Azaz példának okáért azonnal megvehető lesz a budavári önkormányzati ingatlan, vagy öt évet még kénytelen várni a bérlő.

 

Trükkel kerülik meg a Gazdasági Bizottságot. Mi az ellenzéki képviselők eleve elutasítjuk a javaslatot, de úgy látjuk, hogy Böröcz László is egyedül maradhatott ezzel a nagy elképzelésével… Egyébként most is a cinizmus volt a legfőbb mutatója a Fidesz képviselőjének és hiába kértük, hogy mutassa már meg a módosításokat, mert ezért vagyunk a Gazdasági Bizottság ülésén és nem a Törvényalkotási Bizottságén

– közölte a Jobbik országgyűlési képviselője.

Fotó: https://www.facebook.com/potocskaneanita

 

Potocskáné Kőrösi Anita szerint sajnálatos, hogy a kormánypárti képviselők is igennel szavaztak az eredeti javaslatra, az önkormányzati bérlakások értékesítésére, a nemzeti vagyon elherdálására.

Csütörtökön én is részt veszek a Gazdasági Bizottság ülésén és megtudhatom, hogy egészen pontosan mi áll a módosításokban és akkor kérdezhetem is Böröcz Lászlót, hogy még mindíg jónak tarja-e az előterjesztését.

Az ellenzék részéről Hiszékeny Dezső (MSZP), Csárdi Antal (LMP) és Burány Sándor (Párbeszéd) nyújtott be módosító javaslatokat.

 

Forrás: https://alfahir.hu/

About delipart

Check Also

A budapesti közlekedési dugók teljesen összezavarták a természetet

Ez a szarvas is már csak a Dunában tud haladni, ezért ide menekült a nagykörútról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük