Home / Déli-part / POTOCSKÁNÉT TÁMOGATJA AZ MSZP A SIÓFOKI KÖRZETBEN

POTOCSKÁNÉT TÁMOGATJA AZ MSZP A SIÓFOKI KÖRZETBEN

Potocskáné Kőrösi Anitát, a Siófok központú Somogy 4-es számú választókerület Jobbikos országgyűlési képviselőjelöltjét támogatja a Magyar Szocialista Párt az előválasztáson – olvasható a párt hivatalos Facebook oldalán tett bejegyzésében.

Fotó: https://www.facebook.com/potocskaneanita

 

„Egy szabad, igazságos ország és új kormányzás megteremtésének alapfeltétele a változásért küzdők teljes együttműködése. Ezért közösen minden választókerületben a Fidesz legesélyesebb kihívóit keressük.

Potocskáné Kőrösi Anita négy évig Siófok alpolgármestereként, majd az elmúlt három évben országgyűlési képviselőként minden lehetőséget megragadott arra, hogy a somogyi emberek, Siófok és környéke hangját eljuttassa az Országgyűlésbe.

Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a munkát 2022 után is sikeresen folytatja majd, immáron Somogy megye 4. sz. választókerülete egyéni képviselőjeként. Ezért támogatjuk Őt az előválasztáson!

A Fidesz legyőzhető! 2022-ben az önkényuralom felszámolásán túl demokratikus, szociális, környezettudatos és összetartó Magyarországot hozunk létre.

Anita felkészültségére, szakmai tudására és képviselői tevékenységére számíthat Siófok, s a Somogy 4-es választókerület minden lakója!

Hajrá Anita!” – írja a párt közösségi oldalán Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke.

 

„Köszönöm az MSZP támogatását!

A közös küzdelem erősebbé tesz minket Somogy megye 4. számú választókerületében is, ahol a Jobbik mellett a Magyar Szocialista Párt támogatását is magam mögött tudva indulok az előválasztáson.

Köszönöm Kunhalmi Ágnesnek, az MSZP társelnökének méltatását” – köszönte meg Potocskáné a Magyar Szocialista Párt támogatását.

Forrás:

https://www.facebook.com/potocskaneanita 

https://www.facebook.com/mszpfb

 

About delipart

Check Also

16 balatoni település 32 programja augusztus 23-tól 31-ig

Az augusztus utolsó napjai is rejtenek meglepetéseket a Balatonnál, mutatjuk a programkínálatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük