Home / Déli-part / Kamerát épített a napszemüvegébe és a balatonberényi nudistastrandon filmezett egy perverz

Kamerát épített a napszemüvegébe és a balatonberényi nudistastrandon filmezett egy perverz

Különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Marcali Járási Ügyészség annak a férfinak az ügyében, aki egy balatonberényi kempingben a napszemüvegével filmezett. A perverz férfi tíz meztelen strandolót kapott le a napszemüvegével a fürdőzők tudta nélkül.

Az ügyészség szerint az 57 éves elkövető tavaly augusztusban ellátogatott a balatonberényi nudistastrandra, ahol nemcsak fürdőzni, hanem kamerázni is akart. A vízben tartózkodva a napszemüvegével felvételeket készített a körülötte lévő, meztelen strandolókról, akik erről az egészről nem is tudtak semmit.

Fotó: ügyészség

 

 

A strandon azonban az egyik fürdőzőnek feltűnt, hogy a férfi furcsán viselkedik, ezért szólt az úszómesternek, hogy csináljon valamit az ügyben. Az úszómester odament a férfihez, majd megkérte, hogy adja át neki a napszemüvegét. A férfi így is tett.

Miután a marcali rendőrök lefoglalták a napszemüveget, annak szárában egy kamerát és egy memóriakártyát is találtak. Ezek szerint a férfi tárolta is a strandon nudizó emberekről készített felvételeket.

Az ügyészség indítványozta, hogy a perverz férfival szemben büntetővégzésben szabjanak ki pénzbüntetést. A férfi ügyében a Marcali Járásbíróság fog döntetni. A napszemüvegről a fényképeket az igazságügyi informatikus szakértő készítette.

 

Forrás: https://balatonkornyeke.hu/

About delipart

Check Also

A budapesti közlekedési dugók teljesen összezavarták a természetet

Ez a szarvas is már csak a Dunában tud haladni, ezért ide menekült a nagykörútról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük